Werkwijze gebruik Platform


Vraag

Je hebt een invaller nodig voor de korte termijn of zoekt personeel voor een reguliere baan. Vind beschikbare onderwijsprofessionals bij jou in de regio.

questions.svg

mobile_login.svg

Registreren

Om inzicht te krijgen in de onderwijsprofessionals die zich aanbieden, dien je een gratis account aan te maken. Je registreert je hier kosteloos en geheel vrijblijvend. Al een account aangemaakt? Log hier in.


Zoeken

Je zoekt aan de hand van de door jou geselecteerde criteria. Vervolgens filter je de zoekresultaten naar wens. Je kunt automatisch als eerste in het aanbod van je first suppliers zoeken wanneer je deze hebt.

filter.svg

people_search.svg

Beschikbaar

Een geschikte invaller gevonden? Na een klik op de contactknop, vul jij een complete aanvraag in. Deze aanvraag stuur je direct naar de onderwijsprofessional of het bureau.


Contact

De onderwijsprofessional of het bureau neemt vervolgens contact op met jou, om je aanvraag te bevestigen. Je formatie is weer rond.

hire.svg

wall_post.svg

Vacature

Geen onderwijsprofessional gevonden die aan je eisen voldoet? Plaats van eenvoudig een vacature, op basis van no cure no pay. Check onze werkwijze.