Diensten voor bureaus


Jij hebt topdocenten in jouw bestand en je wilt geen enkele school jouw docenten onthouden. Daarom wil jij dat jouw docenten constant bij scholen onder de aandacht worden gebracht. Ook wil jij weten wat de vraag in de regio is, zodat jij gericht kunt werven.
Wij maken dat mogelijk voor jou op de volgende manieren:

Etalage
Presenteer je docenten op ons onafhankelijke platform. Wanneer een school jouw docent vastlegt, ontvang jij hiervan een melding. Jij geeft je akkoord en past de beschikbaarheid van je docent aan. Docenten worden getoond in volgorde van plaatsing. Wil jij je docenten hoger in de zoekresultaten laten verschijnen, dan kun je deze omhoogklikken.

Bekijk hier hoe dat werkt Registreer je gratis

ZoekAlert
Ontvang actuele zoekopdrachten van scholen in een straal van 25km van de door jou opgegeven postcode direct in je mailbox. Zo blijf jij op de hoogte van de vraag van scholen in jouw regio én kun jij je werving daarop aanpassen.

Spotlight
Breng je docenten constant in beeld bij (toekomstige) klanten. We bieden je de volgende mogelijkheden om jouw docenten extra te laten opvallen:

  • Topdocent: Een topdocent staat letterlijk in de top van de zoekresultaten. Zo breng je jouw docenten onder de aandacht van zoekende scholen. Een topdocent staat één dag bovenaan in de zoekresultaten.
  • Banner: Wil jij meer naamsbekendheid creëren? Of wil jij jouw naam laten linken aan het zoeken naar invallers? Dan is een banneradvertentie de juiste optie voor jou. Boven de zoekresultaten worden maximaal 5 banners constant afgewisseld.
  • Advertentieregel: Wanneer er in de zoekresultaten gekeken wordt, wil jij graag in beeld zijn en blijven. De advertentieregel is een tekstregel die telkens na 3 zoekresultaten verschijnt en daarmee continu in beeld is wanneer de zoekresultaten doorgenomen worden.

Registreer je gratis

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Volgs ons ook op social media.