Diensten voor bureaus


Jij hebt toppers in jouw bestand en je wilt geen enkele school jouw onderwijsprofessionals onthouden. Daarom wil jij dat jouw kandidaten constant onder de aandacht worden gebracht. Ook wil jij weten wat de vraag in de regio is, zodat jij gericht kunt werven.

Etalage
Presenteer je onderwijsprofessionals op ons onafhankelijke platform. Scholen leggen contact met jou wanneer ze interesse in je kandidaat hebben. Jij maakt de afspraken met school en past de beschikbaarheid van je kandidaat aan. Onderwijsprofessionals worden getoond in volgorde van plaatsing. Wil jij je kandidaten hoger in de zoekresultaten laten verschijnen, dan kun je deze ‘omhoogklikken’.

Bekijk hier hoe dat werkt

ZoekAlert
Ontvang actuele zoekopdrachten van scholen in je mailbox. Zo blijf jij op de hoogte van de vraag van scholen in jouw regio én kun jij je werving daarop aanpassen. Neem contact op voor meer informatie.

Spotlight
Breng je kandidaten constant in beeld bij (toekomstige) klanten. We bieden je de volgende mogelijkheden om ze extra te laten opvallen:

  • Topdocent: Een topdocent staat letterlijk in de top van de zoekresultaten. Zo breng je jouw kandidaten onder de aandacht van zoekende scholen. Een topdocent staat één dag bovenaan in de zoekresultaten.
  • Banner: Wil jij meer naamsbekendheid creëren? Of wil jij jouw naam laten linken aan het zoeken naar invallers? Dan is een banneradvertentie de juiste optie voor jou.
  • Advertentieregel: Wanneer er in de zoekresultaten gekeken wordt, wil jij graag in beeld zijn en blijven. De advertentieregel is een tekstregel die telkens na 3 zoekresultaten verschijnt en daarmee continu in beeld is wanneer een school zijn zoekresultaten doorneemt.

Registreer Tarieven

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Volgs ons ook op social media.