DocentenCloud gaat veranderen. Lees hier waarom!

Newsflash: leegloop G4, werken in het sbo, grote bedrijven in het onderwijs

Newsflash: leegloop G4, werken in het sbo, grote bedrijven in het onderwijs

Omdat er wekelijks veel nieuwsartikelen verschijnen, die betrekking hebben op het onderwijs, bieden we ook op dit vlak overzicht. Belangrijke, interessante, bijzondere of gewoon leuke nieuwsartikelen vatten we samen in onze Newsflash.

Basisschoolleraren verlaten de vier grote steden en Almere
Leerkrachten verlaten de grote steden. En er komen minder leerkrachten terug, dan er vandaan gaan. Hierdoor lopen te tekorten in de steden op. Lees meer.

’Meerdere malen per dag hoor ik dat ik een &%$juf ben'
Werken in het speciaal onderwijs kan onwijs mooi zijn, maar soms ook erg zwaar. In het volgende artikel lees je over ervaringen in het speciaal onderwijs. Lees meer.

Google, Apple en Microsoft dringen de klas binnen
Het onderwijs wordt beïnvloed door grote bedrijven, schrijft Tjip de Jong. „Je hoeft alleen maar een paar producten en diensten af te nemen, liefst in abonnementsvorm. Kinderen leren dan bijna vanzelf!” Lees meer.

DocentenCloud gratis voor onderwijsprofessionals
Door alle beschikbare onderwijsprofessionals bij elkaar te brengen op één platform, kunnen we het lerarentekort niet oplossen. Wel maken we het scholen makkelijker om de beschikbare professionals die er zijn, te vinden. Hoe zichtbaar ben jij? Lees meer.

Deel artikel

Newsflash: leegloop G4, werken in het sbo, grote bedrijven in het onderwijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Volg ons ook op social media.