Leraarzoektbaan gaat op in DocentenCloud

29 January 2019 | Blog | Algemeen

Het platform leraarzoektbaan beëindigt zijn werkzaamheden. Oprichters Jacintha (de Laat-Kouters) en Eddy (Erkelens) hebben leraarzoektbaan.nl opgezet rond september 2018. Zij zagen een mismatch in het onderwijs.

Enerzijds is er een lerarentekort, anderzijds zijn er ook beschikbare docenten die niet worden gevonden door zoekende scholen. Jacintha en Eddy hebben zich hard gemaakt om vraag en aanbod meer op elkaar te laten aansluiten.

Vanwege hun andere werkzaamheden, merken Jacintha en Eddy op dat zij te weinig tijd overhouden om Leraarzoektbaan verder uit te bouwen. Dit maakt dat zij hun werkzaamheden beëindigen. Wel willen zij dat hun werkzaamheden niet voor niets zijn geweest en dat heeft hen doen besluiten om op te gaan in DocentenCloud.

DocentenCloud brengt net als Leraarzoektbaan vraag en aanbod bij elkaar. Deze stap brengt ons dichterbij ons doel, het complete aanbod van beschikbare docenten weergeven op één platform. Wij danken Jacintha en Eddy voor alle werkzaamheden die zij hebben verricht aan leraarzoektbaan.nl en voor het in ons gestelde vertrouwen.

Wil jij ook meewerken aan een inzichtelijke markt in het onderwijs? Check onze website en kijk wat wij voor jou, jouw school of uitzendbureau kunnen betekenen.

Deel artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Volgs ons ook op social media.