Focus op je eigen kracht

28 September 2018 | Blog | Algemeen

We zien dat steeds meer uitzendbureaus een tool (laten) ontwikkelen om scholen direct in hun docentenbestand te laten zoeken. Zij denken hiermee in te spelen op de vraag van scholen. Die willen namelijk een overzicht van alle beschikbare docenten zien.

Echter, het aanbod van beschikbare docenten blijft op deze manier nog steeds versnipperd. Scholen zoeken dan ieder individueel platform af, net zoals zij eerder de individuele uitzendbureaus eén voor één opbelden.

DocentenCloud heeft een platform ontwikkeld waarmee je database automatisch ontsloten wordt voor scholen die zoeken op ons platform. Op deze manier hoef je als uitzendbureau geen eigen ontsluiting meer te maken én centreren we al het aanbod op één platform waar scholen zoeken naar beschikbare docenten.

De grootste drempel voor uitzendbureaus is de angst dat zij niet als enige op dit platform staan, maar dat al het aanbod van beschikbare docenten hierop wordt weergegeven. Dus ook het aanbod van andere uitzendbureaus. Uitzendbureaus zijn bang dat scholen dan minder snel voor hun kiezen.

Maar waarom kiezen scholen nu voor het ene uitzendbureau? Waarom belt een school jou eerder dan een ander uitzendbureau? Omdat je een goede naam hebt? Omdat je een betrouwbare partner bent? Omdat je snel reageert op vragen? Omdat je goed voor je docenten zorgt?

Wij geloven dat bedrijven die uitgaan van hun eigen kracht succesvol zijn. De reden waarom een school nu voor jou kiest tussen alle andere uitzendbureaus, zal ook de reden zijn dat een school contact opneemt met jou via DocentenCloud. Tegelijkertijd zijn jouw docenten ook zichtbaar voor scholen waar je nog geen relatie mee hebt.

Onze focus ligt op het bundelen van het aanbod van beschikbare docenten op een gebruiksvriendelijk en onafhankelijk platform. Scholen houden zo meer tijd over om te doen waar zij goed in zijn: les geven. En jij houdt meer tijd over om te focussen op wat voor jou belangrijk is: zorgen voor je docenten en relaties onderhouden met scholen. Want laten we eerlijk zijn: jouw kracht ligt niet in het maken en onderhouden van een online platform. Laat dat maar ons over.

Deel artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Volg ons ook op social media.