DocentenCloud gaat veranderen. Lees hier waarom!

Drukke tijden

24-05-2019 | Blog, Onderwijs
Drukke tijden

__'Hoe is het?' Het antwoord op deze vraag luidt bij iedere school waar wij op dit moment komen hetzelfde: 'DRUK!' En dat is ook niet gek natuurlijk. De puzzel voor het volgende schooljaar wordt weer gelegd, de examens lopen op het eind, en dan heb je daarnaast alle dagelijkse activiteiten die 'gewoon' doorgaan. __

Formatiepuzzel

Iedere school is druk bezig met de formatie voor het komende schooljaar. Sommige scholen hebben de puzzel (nagenoeg) compleet. Bij sommige scholen ontstaat weer een gat doordat een personeelslid vertrekt naar een andere school. Vacatures worden geplaatst, brieven worden gelezen en gesprekken worden gevoerd.

Korte termijn

Ondertussen blijven de korte termijn vacatures ook binnendruppelen. Een collega raakt uit de running door bijvoorbeeld ziekte of een ongeluk. Op dat moment wil je snel kunnen schakelen, zodat het onderwijs continuïteit kan ondervinden.

Overzicht

Deze drukke tijd is een van de voorbeelden waarom we DocentenCloud zijn gestart. Je bespaart tijd met het werven van een nieuwe docent, door te zoeken in een onafhankelijk overzicht van beschikbare docenten.

Geen geschikte docent beschikbaar? Dan plaats jij op hetzelfde platform je vacature. Zo ben jij in staat om de beste kandidaat te kiezen én werk je efficiënt. Benieuwd hoe wij jou in drukke tijden kunnen ontlasten? Check onze diensten.

Deel artikel

Drukke tijden

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Volg ons ook op social media.