DocentenCloud gratis voor onderwijsprofessionals

DocentenCloud gratis voor onderwijsprofessionals

__Onderwijsprofessionals die gebruik willen maken van DocentenCloud als platform om zichzelf aan scholen te presenteren, maken vanaf 1 november 2019 gratis gebruik van onze dienstverlening. __

In het nieuws is steeds meer te lezen over het steeds nijper wordende lerarentekort. Toch zijn er nog te vaak onderwijsprofessionals beschikbaar die niet gevonden worden en daardoor ook niet ingezet worden.

Dit heeft tot gevolg dat er nog steeds onnodig klassen naar huis worden gestuurd. Leerlingen wordt het recht op onderwijs ontzegd, terwijl dat niet in alle gevallen noodzakelijk is.

Ben jij werkzaam in het onderwijs en nog één of meerdere dagen beschikbaar, registreer je dan vandaag nog om je gratis aan scholen te presenteren! Zo zorg je dat scholen jou kunnen vinden.

Door beschikbare onderwijsprofessionals bij elkaar te brengen op één platform, kunnen we het lerarentekort niet oplossen. Wel maken we het scholen makkelijker om de beschikbare professionals die er zijn, te vinden. Hoe zichtbaar ben jij?

Deel artikel

DocentenCloud gratis voor onderwijsprofessionals

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Volg ons ook op social media.