2018: Wat een jaar!

20 December 2018 | Blog | Algemeen

Wat een jaar was 2018 voor ons. Een jaar waarin het concept van DocentenCloud in onze hersenen ontspon en wat nu werkelijkheid is. DocentenCloud staat! Mede dankzij jullie.

In een maatschappij waar alles steeds meer on demand is, vonden we het vreemd dat het zoeken naar beschikbare (inval)docenten nog zoveel tijd kost. Beschikbare docenten zijn verdeeld over verschillende bureaus. Wat ontbreekt is een onafhankelijk en compleet overzicht van alle beschikbare docenten. Dat moet anders kunnen, besloten we. Het idee voor DocentenCloud was geboren: een onafhankelijke, transparante verzamelplaats van beschikbare docenten, waar scholen in een compleet aanbod kunnen zoeken.

Zonder jullie waren we niet gekomen waar we nu zijn. We hebben de afgelopen maanden veel mensen ontmoet, mooie gesprekken gevoerd en veel geleerd. Meer dan 400(!) scholen reageren enthousiast op onze dienstverlening. (Vervolg)gesprekken staan gepland in 2019. Dit doet ons geloven dat ons platform een eerste stap is in strijd tegen het lerarentekort.

We danken iedereen voor de betrokkenheid en wensen jullie fijne feestdagen toe. Tot in 2019!

Deel artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Volg ons ook op social media.